Ακόμη μία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε την Παρασκευή ο Λεβαδειακός, καθώς μετά την απόκτηση του Ούλριχ Ενομό ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη.

Ο 27χρονος μέσος στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο β’ μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στη Ρουμανία για λογαριασμό της Πετρολούλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη.

Ο 27χρονος αμυντικός μέσος (γενν. 3/8/1992) κατάγεται από τις Ασίτες και …μπουσούλησε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του Εργοτέλη. Αναδείχθηκε με τη φανέλα της ηρακλειώτικης ομάδας επί ημερών Σίνισα Γκόγκιτς και ξεχώρισε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του στη Β’ Εθνική, πριν καθιερωθεί αργότερα και στη Σούπερ Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καλοκαίρι του 2015 μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα όπου ο Γιάννης Πετράκης του εμπιστεύθηκε φανέλα βασικού και …δεν έχασε. Στον “Άγιαξ της Ηπείρου” ο Κοζορώνης ωρίμασε αγωνιστικά, πέτυχε θεαματικά γκολ (ένα απ’ αυτά βραβεύτηκε από τη NOVA ως το καλύτερο της αγωνιστικής, 27/11/2016), είχε τέσσερις συμμετοχές σε παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ και μετά από 2,5 χρόνια αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός συνόρων.

Τον Ιανουάριο του 2018 αποδέχθηκε την πρόταση της Χάμιλτον, αλλά το σκωτσέζικο κιλτ δεν του ταίριαξε αμέσως… Όταν, μάλιστα, προέκυψε και ένα προσωπικό πρόβλημα, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο λιμάνι του (Ηράκλειο). Εκεί, στον Εργοτέλη, ξαναβρήκε σύντομα τον καλό εαυτό του, δεν έμεινε όμως για πολύ αφού ήχησαν πάλι σειρήνες από το εξωτερικό.

Η ρουμανική Πετρολούλ Πλοέστι ήταν το επόμενο βήμα στην καριέρα του, το τελευταίο πριν από την άφιξή του στη Λιβαδειά.

Ο πολύπειρος Κοζορώνης έρχεται για να θωρακίσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας μας και όχι μόνο. Είναι δεινός σουτέρ από μακρινή απόσταση, σπεσιαλίστας στα γκολ με …βολίδες έξω από την περιοχή του αντιπάλου. “Ένα από τα βασικά μου πλεονεκτήματα -λέει ο ίδιος- είναι οι στημένες φάσεις”. Και ακόμα: “Το πάθος που βγάζω μέσα στο γήπεδο θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερο προσόν μου”. Όπερ έδει δείξαι.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης