Τον εκ νέου ορισμό των αγώνων της Ζακύνθου και της Καβάλας για την πρεμιέρα της Super League 2, με αντιπάλους την Καλλιθέα και τον Απόλλωνα Πόντου, αντίστοιχα, διέταξε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Το δικαιοδοτικό όργανο έκρινε ότι δεν υπάρχει υπαιτιότητα για τη μη διεξαγωγή των αναμετρήσεων, στις οποίες οι δύο ομάδες δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν, αφού είχαν μόλις γίνει δεκτές στη δεύτερη κατηγορία (με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου) και δεν είχαν ποδοσφαιριστές για να παίξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΑΕ και της φιλοξενούμενης ΖΑΚΥΝΘΟΣ 1961 ΠΑΕ, που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 α’ του ΚΑΠ της ΕΠΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ και της φιλοξενούμενης ΠΑΕ Α.Ο ΚΑΒΑΛΑ 1965, που δεν τελέστηκε χωρίς την ευθύνη και των δύο διαγωνιζόμενων ομάδων, σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 2 α’ του ΚΑΠ της ΕΠΟ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης