Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας κάτω των 19 της Παναχαϊκής και μέλος του τεχνικού τιμ της ανδρικής ομάδας, Χρήστος Καραπίτσος, αποτελεί τον διάδοχο του Χρήστου Παρασκευόπουλου, ως πρώτος προπονητής. Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης (18/3) πως ο Χρήστος Καραπίτσος αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα της Πάτρας.

Μετά τη «λευκή» ισοπαλία, εκτός έδρας, με τον Καραϊσκάκη, η διοίκηση της ομάδας της Πάτρας, ενημέρωσε τον 40χρονο Χρήστο Παρασκευόπουλο, ο οποίος είχε διαδεχτεί τον Νίκο Παπαδόπουλο ως υπηρεσιακός προπονητής, πως θα παραμείνει προπονητής στα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο των «κοκκινόμαυρων» για μόλις πέντε αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 1891 ανακοινώνει πως στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας ενσωματώνεται ο Χρήστος Καραπίτσος.

Ο Χρήστος Καραπίτσος, ήδη προπονητής της U-19 του συλλόγου μας και μέλος του τεχνικού επιτελείου από την αρχή του πρωταθλήματος, αναλαμβάνει από σήμερα χρέη προπονητή στην πρώτη ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος μετά και τη θητεία του ως υπηρεσιακός προπονητής της πρώτης ομάδας συνεχίζει κανονικά το έργο του στα τμήματα υποδομών προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον σύλλογο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης