Τα 474 γκολ συνολικά έφθασε η «συγκομιδή» στο φετινό πρωτάθλημα, που τα έχουν σημειώσει 166 παίκτες. Ο Έκι Πόνσε της ΑΕΚ πλησίασε στα δύο γκολ τον Ευθύμη Κουλούρη του Ατρόμητου, που όμως η ομάδα του Περιστερίου παίζει σήμερα κόντρα στον Απόλλωνα. Ο Γιώργος Μασούρας του Ολυμπιακού έγινε ο τέταρτος παίκτης στη σεζόν, που φτάνει διψήφιο αριθμό γκολ (10).

Στο μεταξύ, τρεις φορές  έχει χάσει η Λαμία στην παρουσία της στη Super League με τρία γκολ ή περισσότερα. Και τις τρεις από ομάδες της Θεσσαλονίκης. 4-0 και 3-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και 3-0 από τον Άρη στην έδρα της, ενώ ο Παναιτωλικός συμπλήρωσε τις 40 ήττες στην έδρα του στην ιστορία του στη μεγάλη κατηγορία. Οι περισσότερες από τις μισές, οι 21, είναι από ΠΑΟΚ (7), Ολυμπιακό (6), ΑΕΚ (4) και Παναθηναϊκό (4).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, 45 γκολ έχει δεχτεί ο Δημήτρης Κυριακίδης στα 15 παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Έχει δεχτεί δύο φορές από πέντε γκολ και τέσσερις από τέσσερα.

Παράλληλα, τις 107 νίκες έχουν πετύχει ως τώρα οι γηπεδούχοι, ακριβώς το 50% των αγώνων που έχουν διεξαχθεί. Οι 51 ισοπαλίες και τα 56 «διπλά» αθροίζονται επίσης 107.

Τέλος, 150 ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει πλέον τη φανέλα του Παναιτωλικού στη μεγάλη  κατηγορία, μετά και το ντεμπούτο του 20χρονου Πορτογάλου Φρεντερίκο Ντουάρτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης