Mε τέσσερα παιχνίδια ανοίγει την Τετάρτη η αυλαία της – εμβόλιμης – 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στις 15.00 (Novasports 1) ο -γεμάτος από απουσίες, λόγω του κορωνοϊού- Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στη Ριζούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στις 17.15 το ενδιαφέρον στρέφεται στο Ολυμπιακό Στάδιο και το «Αλκαζάρ», με την ΑΕΚ να ψάχνει απέναντι στον Παναιτωλικό (Novasports 2) την πρώτη της νίκη, μετά την επιστροφή του Χιμένεθ στον πάγκο της, και την ΑΕΛ να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 3), σε ένα παιχνίδι αρκετά αμφίρροπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τελευταίο χρονικό ματς της ημέρας θα διεξαχθεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 19.30 (Novasports 1) τον Αστέρα Τρίπολης, με στόχο τη νίκη, προκειμένου να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Την Πέμπτη η 15η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί με τρία παιχνίδια, με τον Άρη να φιλοξενεί στις 17.15 (Novasports 1) τον Βόλο, φιλοδοξώντας να επιστρέψει στις επιτυχίες, μετά τη «σφαλιάρα» από τη Λαμία, η οποία την ίδια ώρα θα δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ (Novasports 3).

Η αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει στις 19.30 (Novasports 1) με την εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, με στόχο να φύγει με το «τρίποντο» από το Περιστέρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League:

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου

15:00 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός (Novasports 1)

17:15 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Παναιτωλικός (Novasports 2)

17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 3)

19:30 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (Novasports 1)

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου

17:15 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΝΠΣ Βόλος (Novasports 1)

17:15 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Λαμία (Novasports 3)

19:30 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΠΑΟΚ (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης