Τη δυνατότητα να κατακτήσει μαθηματικά το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα, επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε της Super League, έχει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Παναθηναϊκό (11/4, 19:30, Novasports 1HD) και σε περίπτωση νίκης τους και, παράλληλα, απώλειας βαθμών του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, στέφονται πρωταθλητές με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των Play Off.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έκανε θραύση με το 5-1 επί της ΑΕΚ ενώ μεσοβδόμαδα πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αποσπώντας ισοπαλία (1-1) από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος στην τέταρτη θέση, χάρη στο επιβλητικό 3-0 επί του ΠΑΟΚ, κι ευελπιστεί να κερδίσει για δεύτερη φορά στην τρέχουσα σεζόν τον «αιώνιο» αντίπαλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ευκαιρία να «κλειδώσει» ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο έχει ο Άρης που περιμένει στην Θεσσαλονίκη την – ευρισκόμενη σε τρικυμία – ΑΕΚ. Η Ένωση για τρίτη φορά στην ιστορία της συμπλήρωσε τέσσερις διαδοχικές ήττες και ο Μανόλο Χιμένεθ «παίζει το κεφάλι του». Το οποίο, προς στιγμήν, έσωσε ο Πάμπλο Γκαρσία με τη νίκη (1-0) που πήρε μεσοβδόμαδα ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο. Κρύβει, ωστόσο, παγίδες, η αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» με τον αξιόμαχο Αστέρα στην Τρίπολη.

Για τα Play Out η ΑΕΛ σημείωσε μία πολύ σημαντική νίκη επικρατώντας 1-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι. Η Λάρισα ξεκόλλησε από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα στην οποία κατρακύλησε ο             Παναιτωλικός, που έχασε 3-1 από τον Βόλο. Στη Ριζούπολη Απόλλων Σμύρνης και ΟΦΗ έμειναν στο 0-0. Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα να υποδέχεται τη Λαμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Play Off και των Play Out της Super League:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Play Off

Κυριακή 11 Απριλίου

15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΑΕΚ (NS1HJD)

17:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ (NS2HD)

19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (NS1HD)

Play Out

Σάββατο 10 Απριλίου

ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός 3-1

Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ 0-0

Ατρόμητος – Λάρισα 0-1

Δευτέρα 12 Απριλίου

19:30 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία (NS1HD)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης