Σενάρια για αναβολή της 26ης αγωνιστικής της Super League -και όχι μόνο- έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94,6, η φημολογία που έχει αναπτυχθεί κάνει λόγο για σκέψεις είτε αναβολής ολόκληρης της αγωνιστικής, είτε της διεξαγωγής της χωρίς κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης βρίσκονται ήδη σε συνεχείς επαφές και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Super League είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (01/03) η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, στην Basket League αυτό το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί η 19η αγωνιστική.

Μάλιστα την Τρίτη (03/03) είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την Εuroleague, ενώ την Τετάρτη (04/03) έχουν οριστεί να γίνουν τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου (ΑΕΚ – Άρης και ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός) κ.α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης