Η Super League όρισε τις ημερομηνίες των εξ αναβολής συναντήσεων, κατά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας.

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που είχε αναβληθεί την 6η αγωνιστική λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των δύο συλλόγων, προγραμματίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ημέρα αργότερα, στις 14 Ιανουαρίου, θα διεξαχθεί το ντέρμπι των «κιτρινόμαυρων» Άρης – ΑΕΚ (8η αγωνιστική), που με τη σειρά του είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων Covid-19 στην Ένωση.

Ακόμη, οι επίσης αναβληθείσες αναμετρήσεις ΑΕΛ-Λαμία (8η αγωνιστική) και Απόλλων Σμύρνης-Λαμία (6η αγωνιστική) προγραμματίστηκαν για να τελεστούν την Τετάρτη 23/12/2020 (17:15) και την Τετάρτη 20/1/2021 (17:15), αντίστοιχα.

Σε άλλες αποφάσεις του Δ.Σ., εγκρίθηκε ο ορισμός των συναντήσεων από τη 16η έως και την 26η αγωνιστική της κανονικής περιόδου, εγκρίθηκε ο πίνακας παρατηρητών και η εισήγηση προς την ΕΠΟ, ώστε να διατηρηθεί το ίδιο σύστημα ποινών με το υφιστάμενο, σε περίπτωση μη αδειοδότησης κάποιας ΠΑΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, εγκρίθηκε η συνέχιση των πρωταθλημάτων Υποδομών Κ15, Κ17 και Κ19, αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες κι επιτραπεί από τους αρμόδιους φορείς η επανέναρξη των προπονήσεων, όπως και οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθητοποίησης αι ενημέρωσης που θα αναλάβει η Super League το προσεχές διάστημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης