Προς το τέλος του οδεύει το σίριαλ με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Super League, το οποίο «φρέναρε» την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Κι αυτό γιατί μετά τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τη NOVA και οι υπόλοιπες πέντε ομάδες βρήκαν τηλεοπτική στέγη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, οι Παναιτωλικός, Βόλος, Απόλλων, Ιωνικός και Λαμία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα καταλήξουν στην Cosmote TV, με την οποία αναμένεται να υπογράψουν διετείς συμβάσεις.

Έτσι, η συγκεκριμένη πλατφόρμα αναμένεται να έχει κάτω από την τηλεοπτική της σκέπη οκτώ ομάδες, καθώς, ως γνωστόν, έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα και των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΟΦΗ.

Από τη μεριά της η NOVA θα μεταδίδει τα εντός έδρας παιχνίδια των Ολυμπιακού, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ και Ατρομήτου και πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ανοίγει φυσικά ο δρόμος για να πραγματοποιηθεί η επικύρωση του νέου πρωταθλήματος την ερχόμενη Δευτέρα και να γίνει η πρεμιέρα της Super League 2021-22, πιθανότατα το επόμενο Σαββατοκύριακο (28-29 Αυγούστου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης