Παραμένει το αδιέξοδο στη Super League, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη έναρξη της νέας σεζόν. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος δεν εγκρίθηκε ούτε κατά τη σημερινή (9/8) επαναληπτική γενική συνέλευση, καθώς οι ΠΑΕ που δεν έχουν βρει τηλεοπτική «στέγη» συνεχίζουν να καταψηφίζουν και να μπλοκάρουν τη σχετική διαδικασία.

Το ενδιαφέρον μετατίθεται στην προαναγγελθείσα έκτακτη Γ.Σ., που θα πραγματοποιηθεί (μέσω τηλεδιάσκεψης) την Παρασκευή 13/8 στις 12 το μεσημέρι. Έως τότε, θα καταβληθούν προσπάθειες να δοθεί λύση στη ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ώστε να «περάσει» η προκήρυξη και το πρωτάθλημα να αρχίσει το Σαββατοκύριακο 21-22 Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Β’ επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της Super League, κατόπιν ψηφοφορίας, δεν εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22.

Συνεπώς, την Παρασκευή 13/08/2021 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η προαναγγελθείσα Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά την α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης