Την Κυριακή θα… σερβιριστεί το κυρίως πιάτο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, στο οποίο προστέθηκε ακόμη μία αναμέτρηση που άρχισε το Σάββατο και θα τελειώσει… μία ημέρα αργότερα.

Φυσικά αναφερόμαστε στο παιχνίδι ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Παναθηναϊκό, που διεκόπη στο 9ο λεπτό, καθώς η έντονη βροχόπτωση είχε μετατρέψει σε… πισίνα το δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς και ως εκ τούτου ήταν ανέφικτο να παιχτεί ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι το εν λόγω ματς θα διεξαχθεί, καιρού επιτρέποντος, την Κυριακή στις 19.30, όταν την ίδια ώρα η ΑΕΚ θα φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, με στόχο τη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο έτερος διεκδικητής του τίτλου, ο ΠΑΟΚ στις 15.00 φιλοξενείται από την Κέρκυρα, ενώ ο Ατρόμητος που και αυτός μπορεί να κάνει όνειρα για το πρωτάθλημα, καθώς απέχει μόλις δύο βαθμούς από την κορυφή, υποδέχεται στις 17.15 τον Παναιτωλικό, στον πάγκο του οποίου θα κάνει ντεμπούτο ο Τραϊανός Δέλλας.

Την ίδια ώρα (17.15) ο Αστέρας Τρίπολης θα διασταυρώσει την ΑΕΛ, ενώ η αυλαία της της 17ης αγωνιστικής θα πέσει τη Δευτέρα (19.30) με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Λαμία στο Καραϊσκάκη.

Aναλυτικά το πρόγραμμα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 13 Ιανουαρίου

Ξάνθη-Πλατανιάς 3-2

Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος 1-1

Κυριακή 14 Ιανουαρίου

15:00 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ (Novasports 2)

17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ (Novasports 2)

17:15 Ατρόμητος-Παναιτωλικός (Novasports 3)

19:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (Novasports 1)

19.30 Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (Novasports 2)

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου

19.30 Ολυμπιακός-Λαμία (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης