Πέφτει σήμερα η αυλαία των πλέι οφ της Super League με τη διεξαγωγή της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος (όλα τα ματς έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 20.00).

Μετά την απόφαση της ΑΕΚ να μην προχωρήσει σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τις ληγμένες κάρτες υγείας 12 ποδοσφαιριστών της ομάδας της Θεσσαλονίκης, διατηρήθηκε το +3 του «δικεφάλου» του Βορρά έναντι της «Ένωσης», στη μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στο εντός έδρας παιχνίδι της με τον αποδεκατισμένο Άρη (σ.σ.: θα παραταχθεί στο γήπεδο με μόλις 13 παίκτες στην αποστολή) για να τερματίσει δεύτερη και να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον πρωταθλητή, Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», μια εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους μονομαχία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, που θα αποτελέσει το «κύκνειο άσμα» του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Οι «κιτρινόμαυροι» για να καταφέρουν να τερματίσουν δεύτεροι χρειάζονται νίκη στο Φάληρο και παράλληλα ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη. Από τη μεριά τους οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν το πρωτάθλημα με νίκη, ενώ μετά το τέλος του αγώνα θα διοργανώσουν φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Κυριακή 19 Ιουλίου

20:00 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – ΑΕΚ (Novasports 1)

20:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Άρης (PAOK TV)

20:00 Ολυμπιακό Στάδιο, Παναθηναϊκός – ΟΦΗ (Novasports 2)

Η βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός 88 71-16

2. ΠΑΟΚ 72 58-29

3. ΑΕΚ 69 59-29

4. Παναθηναϊκός 55 40-30

5. Άρης 41 48-51

6. ΟΦΗ 36 41-53

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης