Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού υπέβαλλε ο Νίκος Θεοδοσιάδης, μετά την ήττα στο τοπικό ντέρμπι από τον Αιγινιακό με σκορ 5-1. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι μια πολύ άσχημη μέρα για εμάς. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που είναι ποιοτική και με πολύ καλό ρόστερ, με το που στοιχείο του τοπικού ντέρμπι και δεν έχεις πάθος, θέληση, διάθεση, εγωισμό, νομίζω ότι δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτα. Εγώ δεν θα συνεχίσω στην ομάδα. Η σημερινή ήττα ήταν ντροπή για τον Πιερικό και δεν θα σταθώ στα προβλήματα ούτε στο ότι έγιναν εκκαθαρίσεις στο ρόστερ. Γιατί αυτοί που φορούν την ασπρόμαυρη φανέλα και μπαίνουν στο γήπεδο για να παίξουν, πρέπει να την τιμάνε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιστεύω ότι στον ένα μήνα που έμεινα στην ομάδα προσπάθησα να δουλέψω με τα παιδιά πάνω στα στοιχεία που ξέρω. Δυστυχώς ο Πιερικός χρειάζεται ενίσχυση. Αυτοί που είναι γύρω απ’ την ομάδα πρέπει να βρουν λύσεις. Δεν γίνεται ο Πιερικός να ξεφτιλίζεται τόσο εύκολα, πρέπει να γίνει ένα σοκ στην ομάδα, και αυτό το ξεκινάω εγώ, δηλώνοντας την αποχώρηση μου. Σήμερα είναι μαύρη ημέρα για τον Πιερικό, ελπίζω η ομάδα να βρει τον δρόμο της».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης