Ικανοποιημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα (2-2), αν και όπως υποστήριξε «με το δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να είχαμε κερδίσει», έμεινε ο Έρικ Τεν Χαγκ, μετά την αποψινή αναμέτρηση του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο τεχνικός του «Αίαντα, με την ολοκλήρωση του ματς, τοποθετήθηκε στους εκπροσώπους του Τύπου αναφέροντας αρχικά: «Το αποτέλεσμα είναι γενικά καλό. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι τελείωσε η πρόκριση. Δεν είναι αρκετό το 2-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχίσαμε καλά, είχαμε κατοχή, βάλαμε γκολ και στη συνέχεια, από το πουθενά, προέκυψε ο τραυματισμός του Ντόλμπεργκ. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ και ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή. Ευτυχώς, μετά το ημίχρονο, ο Άγιαξ είχε την κατοχή και τον έλεγχο.

Το καλό είναι ότι ανατρέψαμε το αποτέλεσμα. Είχαμε θέμα στην πορεία με τις αλλαγές, κάποιοι παίκτες δεν ένιωθαν καλά, όπως ο Ζίγιεκ και έπρεπε να περιμένουμε. Γενικά, στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κάνουμε το 3-2. Με το δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είναι, όμως, όπως είπα, καλό αποτέλεσμα το 2-2».

Πρόσθεσε ακόμη: «Στο 1-1 οι παίκτες μου έκαναν λάθος επιλογές και δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Είναι πολύ δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ και το απέδειξε. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να περιορίσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στη ρεβάνς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ημίχρονο είπα στους ποδοσφαιριστές μου να παίξουν σωστά στις θέσεις τους και να έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους. Ο σκοπός είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε καλύτεροι. Ξέραμε τα πάντα για το ΠΑΟΚ, δε μάθαμε κάτι καινούργιο απόψε. Γνωρίζαμε ότι παίζει με ταχύτητα και άμεσο ποδόσφαιρο και πως θα ήταν δύσκολο το παιχνίδι για μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης