H πρώτη ομάδα της Super League 2 που θα επιστρέψει στις προπονήσεις θα είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως ενημέρωσε ο σύλλογος, η πρώτη προπόνηση προγραμματίζεται για την Πέμπτη (21/5). Η ομάδα των Ιωαννίνων θα υποβάλλει την Τρίτη (19/5) τους παίκτες της σε τεστ κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εφόσον τα αποτελέσματα είναι αρνητικά για όλους τους ποδοσφαιριστές, τότε θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις στο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων, με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε γκρουπ.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 μετά τις τελευταίες εξελίξεις και αλλαγές στη νομοθεσία για τα μέτρα αντιμετώπισης του COVID-19, ανακοινώνει την επιστροφή στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, χωρισμένη σε γκρουπ ποδοσφαιριστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατόπιν και των προβλέψεων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου της Γ.Γ.Α. η ομάδα θα προσέλθει την Τρίτη για την λήψη των απαραίτητων δειγμάτων, από το σύνολο των ποδοσφαιριστών και προσωπικού, για την πραγματοποίηση των τεστ από ειδικό υγειονομικό συνεργείο του Ομίλου Ιατρικής Διάγνωσης Αθηνών.

Τα αποτελέσματα των τεστ θα επιστραφούν την Τετάρτη 20/05/20 και εκτός απροόπτου οι ποδοσφαιριστές μας θα δώσουν το ραντεβού της επιστροφής για την Πέμπτη 21/05/20, στο ΠΕΑΚΙ.

Ο Ιατρός και υγειονομικός υπεύθυνος της ομάδας κ.Ριστάνης είχε συνάντηση εχθές, συνοδευόμενος από τους κ.κ. Σκόρδο, Ντουρουντό και Ντάσιο, με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ κ. Κολόκα για τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών και την εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων του ΠΑΣ, στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης