Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το Superclasico στη Νότια Αμερική μεταξύ της Αργεντινής και της Βραζιλίας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και πλέον η ομάδα του Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμη για το ταξίδι στο Κατάρ. Η Βραζιλία έχει ήδη προκριθεί, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο», Τίτε, είναι έξαλλος με τους διαιτητές στο VAR, καθώς δεν ειδοποίησε τον Ουρουγουανό ρέφερι, Αντρές Κούνια, για το αντιαθλητικό χτύπημα του Νίκολας Οταμέντι.

Ο στόπερ της Μπενφίκα χτύπησε με τον αγκώνα του τον Ραφίνια της Λιντς στο 34ο λεπτό, στην οποία θα μπορούσε να δει την κόκκινη κάρτα, με τον διαιτητή να μην του δείχνει ούτε κίτρινη. Μάλιστα ο Ραφίνια συνέχισε τον αγώνα με βαμβάκι στο στόμα, προκειμένου να σταματήσει η ροή του αίματος από το χτύπημα που δέχθηκε από τον Οταμέντι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Αντρές Κούνια είναι καλός διαιτητής, αλλά τον εξέθεσε το VAR. Ο Οταμέντι έπρεπε να είχε αποβληθεί. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έκαναν στο VAR. Δεν είδαν την αγκωνιά; Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί θα τιμωρηθώ με αυτά που θα πω, αλλά όλοι είδαν όλοι τι έγινε», τόνισε σχετικά ο Βραζιλιάνος κόουτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης