«Το ποδόσφαιρο θα είναι μια από τα ίδια»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 11:43
«Το ποδόσφαιρο θα είναι μια από τα ίδια»
Απαισιόδοξος εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Βίκτορ Βιτόλο αναφορικά με το ερώτημα αν τελικά πάψουν να υπάρχουν επεισόδια στην Ελλάδα με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ο Ισπανός πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Άρη δήλωσε στην «Confidencial»:

«Μπορεί να είναι μια μορφή τιμωρίας. Να δώσουν ένα μάθημα. Όμως προσωπικά πιστεύω πως όταν αρχίσει ξανά το ποδόσφαιρο θα είναι μια από τα ίδια, γιατί ορισμένοι οπαδοί δεν καταλαβαίνουν διαφορετικά.

Η απόφαση αυτή είναι σαν να αφήνεις τους Έλληνες χωρίς οξυγόνο. Στην Ελλάδα έχουν διαφορετική νοοτροπία, όλοι υποστηρίζουν κάποια ομάδα και αυτό τους δίνει χαρά. Το ποδόσφαιρο για τους ανθρώπους είναι κάτι παραπάνω από θρησκεία. Υπάρχει πραγματικός φανατισμός. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω ζήσει κάτι σαν κι αυτό που έζησα στην Ελλάδα. Είναι μοναδικό. Όταν τα πράγματα πάνε καλά, ο κόσμος σε κάνει είδωλο και σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ σημαντικός. Όταν τα πράγματα όμως δεν πάνε καλά, υπάρχει μεγάλη πίεση και τα πράγματα μπορεί να γίνουν άσχημα. Ευτυχώς για μένα πάντα ήταν καλά».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2015, 11:45