Στη δημοσιότητα δόθηκε το πόρισμα της Αστυνομίας προς τον εισαγγελέα αναφορικά με την επίθεση που δέχθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος. Το επίσημο έγγραφο περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο την επίθεση στον Λαρισαίο ρέφερι, ενώ υπάρχει και η μαρτυρική κατάθεση του θύματος.

Αφού τον έριξαν βίαια στο οδόστρωμα, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια και με λακτίσματα, αλλά και με σφυρί που έφερε ο ένας εξ αυτών, σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το δεξί του γόνατοΣύμφωνα με το «dikisports.blogspot.com» το πόρισμα αναφέρει: «Οι δράστες έθραυσαν με σφυρί το τζάμι της πόρτας του οδηγού του αυτοκινήτου, την ξεκλείδωσαν και έσυραν τον Τζήλο έξω από αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού τον έριξαν βίαια στο οδόστρωμα, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια και με λακτίσματα, αλλά και με σφυρί που έφερε ο ένας εξ αυτών, σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το δεξί του γόνατο. Οι δράστες εγκατέλειψαν τον διαιτητή αιμόφυρτο και πεσμένο στο οδόστρωμα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο παθών για την κατάσταση της υγείας του, υπέστη πολλαπλές εκδορές και θλαστικά τραύματα στο δεξί του γόνατο, ενώ μετά από περαιτέρω εξετάσεις διαγνώσθηκε οστικό οίδημα, που αντιστοιχεί σε οστικές θλάσεις και μικροδοκιδώδες κάταγμα στους μηριαίους κονδύλους, κυρίως στον έξω, καθώς και στον έξω κνημιαίο κόνδυλο, προσκομίζοντας παράλληλα φωτοαντίγραφα σχετικών ιατρικών βεβαιώσεων. Πέραν αυτών, κατ’ εκτίμησή του, ο δράστης που έφερε το σφυρί, ενδεχομένως θα του κατάφερνε χτυπήματα και στο κεφάλι αν δεν είχε προλάβει ενστικτωδώς να προστατευτεί με τα χέρια του».

To βίντεο-ντοκουμέντο από την ώρα της επίθεσης στον Τζήλο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

 

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου. Περίπου στις 09.30, ο Λαρισαίος διαιτητής, αφού βγήκε από έναν φούρνο της γειτονιάς του, δέχτηκε επίθεση από κουκουλοφόρους.

Οι δράστες της επίθεσης ήταν τρεις. Αρχικά έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του διεθνούς ρέφερι, ενώ στη συνέχεια τον έβγαλαν έξω από αυτό και τον ξυλοκόπησαν, τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στα πόδια.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Θεσσαλός ρέφερι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύτηκε μέχρι το πρωί της Πέμπτης, οπότε και πήρε εξιτήριο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης