Τοροσίδης: «Να δείξουμε διαφορετική διάθεση»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018, 19:53
Τοροσίδης: «Να δείξουμε διαφορετική διάθεση»
O Bασίλης Τοροσίδης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τη Φινλανδία, με τον αρχηγο της «γαλανόλευκης» να τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείξουν διαφορετική διάθεση από εδώ και στο εξής στις αναμετρήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σίγουρα μία νέα αρχή για την Εθνική ομάδα αν και για μένα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αν κερδίσουμε τους Φινλανδούς με το σκορ που πρέπει όλα είναι πιθανά. Όσο υπάρχουν ελπίδες θέλω να τις εξαντλήσω. Μετά αν δεν τα καταφέρουμε αρχίζει ένας δύσκολος προκριματικός με τον νέο προπονητή για να πετύχουμε τον στόχο. Θα είναι κακό να μείνει από τρίτη σερί διοργάνωση έξω».

Για το τι πρέπει να αλλάξει:
«Το διαφορετικό που πρέπει να παρουσιάσουμε είναι το αγωνιστικό μας πρόσωπο. Δεν έχει να κάνει από άποψη ποδοσφαιρικού. Πρέπει να δείξουμε μία διαφορετική διάθεση. Δείξαμε στα δύο τελευταία ματς ειδικά πως δεν υπήρχε διάθεση. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους Έλληνες να παίξουμε με διάθεση».

Για το αν πρέπει οι παίκτες να βγάλουν εγωισμό: «Δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που έπρεπε με βάση την αξία που έχουμε. Το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν πως μπορούμε να κοιτάξουμε στο πρόσωπο όλους τους αντιπάλους. Έγινε σε κάποια ματς και στα προκριματικά του Μουντιάλ αυτό όπως σε εκείνο με το Βέλγιο».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018, 20:01