Τότεναμ: Η διοίκηση ζητά από τα μέλη της ομάδας να συμμορφωθούν με τις κυβερνητικές οδηγίες

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 18:43
Τότεναμ: Η διοίκηση ζητά από τα μέλη της ομάδας να συμμορφωθούν με τις κυβερνητικές οδηγίες

Η Τότεναμ ζήτησε από τους παίκτες της να σεβαστούν τις κυβερνητικές οδηγίες για τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται, μετά τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μελών της ομάδας να γυμνάζονται σε πάρκο του Λονδίνου.

Ο προπονητής των «πετεινών», Ζοζέ Μουρίνιο, φωτογραφήθηκε σε μία ανοιχτή εγκατάσταση στο «Hardley Common» με τον Γάλλο μέσο, Τανγκί Ντομπελέ, παρά τις εντολές που έχουν δοθεί από την κυβέρνηση και που αναφέρουν ρητά ότι όποιος θέλει να γυμνάζεται πρέπει να το κάνει είτε μόνος του, είτε με μέλη της οικογένειάς του εν μέσω της πανδημίας του Covid-19.

Ο Κολομβιανός κεντρικός μέσος, Ντάβινσον Σάντσες και ο Άγγλος διεθνής με την U21 φουλ μπακ, Ράιαν Σεσενιόν, επίσης φωτογραφήθηκαν να αλλάζουν την μπάλα και να τρέχουν μέσα στο πάρκο.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να θυμούνται πως οφείλουν να σέβονται τις οδηγίες της κυβέρνησης για τις αποστάσεις, όταν γυμνάζονται εκτός σπιτιού. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτό το μήνυμα» δήλωσε εκπρόσωπος της Τότεναμ στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Λίγο αργότερα ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχθηκε ότι παραβίασε τις οδηγίες της κυβέρνησης: «Αποδέχομαι ότι οι πράξεις μου δεν ήταν σύμφωνες με το κυβερνητικό πρωτόκολλο κι ότι θα πρέπει να έχουμε επαφές μόνο με μέλη της οικογένειάς μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 18:47