Τουλάχιστον έξι σύλλογοι της Serie A δεν πληρώνουν τους παίκτες τους από τον Ιανουάριο, καθώς η συζήτηση συνεχίζεται για τις περικοπές μισθών, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Repubblica.

Μέσα στην πανδημία του COVID-19 αρκετές ομάδες έχουν καταλήξει σε συμφωνίες για περικοπές αμοιβών, όπως η Γιουβέντους και η Ρόμα, ενώ άλλες ακόμη αγωνίζονται για να βρουν κοινό τόπο με τους παίκτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές θέλουν να είναι βέβαιοι ότι σε ενδεχόμενες μειώσεις τα χρήματα θα βοηθήσουν άλλους υπαλλήλους του συλλόγου που έχουν πληγεί ή πως θα καταλήξουν σε ένα ταμείο συνεισφορών για ομάδες ημιεπαγγελματιών και γυναικών.

Στη διάρκεια αυτών των διαπραγματεύσεων, η Repubblica αναφέρει ότι τουλάχιστον έξι σύλλογοι της Serie A έχουν παγώσει τις πληρωμές από τον Ιανουάριο, αξιοποιώντας ένα «παράθυρο» που τους δίνεται, καθώς ο έλεγχος για την καταβολή της μισθοδοσίας του πρώτου τριμήνου του έτους ελέγχεται στα τέλη Ιουνίου.

Οι περισσότερες ομάδες της Serie A επέστρεψαν στις προπονήσεις προπόνηση αυτή την εβδομάδα, αλλά όλες ήταν πολύ προσεκτικές και επισήμαναν σε δηλώσεις ότι η άσκηση είναι «εθελοντική» και όχι υποχρεωτική εργασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό συμβαίνει επειδή αρχικά στους αθλητές των ομαδικών αθλημάτων είχε απαγορευτεί να εργάζονται σε ένα προπονητικό κέντρο μέχρι τις 18 Μαΐου, ενώ θα μπορούσαν να τρέξουν σε ένα τοπικό πάρκο, ως πολίτες, από τις 4 Μαΐου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης