Απέφυγε τα χειρότερα ο Αρντά Τουράν. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος επί του παρόντος αγωνίζεται δανεικός στην Μπασακσεχίρ, καταδικάστηκε σε δύο χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκιση για χρήση πυροβόλου όπλου με σκοπό να προκαλέσει φόβο και πανικό, παράνομη οπλοκατοχή και σκόπιμο τραυματισμό. Ωστόσο, το δικαστήριο ανέβαλε την εκτέλεση της ετυμηγορίας, αφού η ποινή είναι με αναστολή, πράγμα που σημαίνει ότι ο Τουράν δεν θα πάει στη φυλακή αν δεν διαπράξει έγκλημα τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Τουράν ενεπλάκη σε καυγά με τον Τούρκο τραγουδιστή Μπερκάι Σαχίν σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Κωνσταντινούπολη στα τέλη του περασμένου έτους, αφήνοντας τον τραγουδιστή με σπασμένη μύτη. Στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο με ένα όπλο στα χέρια και πυροβόλησε στο έδαφος, προκαλώντας πανικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καυγάς ξέσπασε όταν ο Τουράν φέρεται να παρενόχλησε την -έγκυο- σύντροφο του τραγουδιστή. Ο 32χρονος άσος το Μάιο του 2018 είχε τιμωρηθεί με 16 αγωνιστικές επειδή γρονθοκόπησε επόπτη.

Ο Τουράν έχει τιμωρηθεί για το επεισόδιο με τον Μπερκάι Σαχίν με πρόστιμο 370.000 ευρώ από την ομάδα του για τη συμπεριφορά του, αν και η τελευταία δεν προχώρησε σε διακοπή του συμβολαίου του.

Η Μπαρτσελόνα τον απέκτησε το 2015 από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 34 εκατομμύρια ευρώ. Με τη φανέλα της κέρδισε τέσσερα τρόπαια, σε 55 συμμετοχές, ενώ σημείωσε και 15 γκολ για τον καταλανικό σύλλογο. Με την εθνική Τουρκίας έχει 100 συμμετοχές και 17 τέρματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης