Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, είναι ικανοποιημένος από την απόδοση των Τιάγκο Σίλβα, Σέζαρ Αθπιλικουέτα και Καλιντού Κουλιμπαλί το Σάββατο, αλλά με τους τρεις μπακ να έχουν συνολική ηλικία 100 (!) έτη, ξέρει ότι ο σύλλογος πρέπει να εξασφαλίσει την επόμενη γενιά αμυντικών.

Η Τσέλσι, που νίκησε την Έβερτον με 1-0 στο πρώτο της εφετινό ματς στην Premier League, έχασε τον Αντόνιο Ρούντιγκερ (29 ετών) και τον Αντρέας Κρίστενσεν (26 ετών), στο τέλος της περασμένης σεζόν, προτού αποκτήσει τον Σενεγαλέζο Κουλιμπαλί από την Νάπολι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που έχουμε παίκτες όπως ο Αθπιλικουέτα, ο Τιάγκο και ο Καλιντού, αλλά είναι επίσης σημαντικό να έχουμε την επόμενη γενιά που θα αναλάβει από αυτούς τα επόμενα χρόνια», είπε ο Γερμανός στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ δυνατό και πολύ απαιτητικό, αυτή είναι η κατάσταση, οπότε χρειαζόμαστε και άλλους παίκτες να εναλλάσσονται με αυτά τα παιδιά», πρόσθεσε.

«Σε γενικές γραμμές, είναι γεγονός ότι έχουμε τους τρεις μπακ, τον τερματοφύλακα και τα δύο αμυντικά χαφ μας, Ζορζίνιο και Καντέ, οι οποίοι είναι όλοι κοντά στα τριάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι είναι και ενώ είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτούς τους παίκτες, πρέπει επίσης να σκεφτούμε το μέλλον».

Η Τσέλσι, τρίτη την περασμένη σεζόν, υποδέχεται την Τότεναμ την Κυριακή σε ένα παραδοσιακό λονδρέζικο ντέρμπι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης