Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ολυμπιακός-Αταλάντα με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Τα πρώτα παιχνίδια της φάσης του Champions League ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σημερινό πρόγραμμα (22:00) περιλαμβάνει τα παιχνίδια Βιγιαρεάλ-Γιουβέντους και Τσέλσι-Λιλ. Αύριο (22:00) διεξάγονται τα ματς Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα-Άγιαξ.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ το ντέρμπι του Champions League Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα». 

Για την ανατροπή ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Πέμπτη στο Europa League και το Conference League γίνονται οι αγώνες ρεβάνς των play off. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν την ανατροπή στις έδρες τους για να πάρουν την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραϊσκάκη (19:45) την Αταλάντα, από την οποία ηττήθηκε με 2-1 στο Μπέργκαμο.

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα και ο αγώνας ΟλυμπιακόςΑταλάντα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (22:00) τη Μίντιλαντ, στη ρεβάνς της ήττας του με 1-0 στη Δανία.

Ειδικά στοιχήματα για σκόρερ, γκολ και κόρνερ

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών προσφέρεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλα παιχνίδια του Champions League, του Europa League και του Conference League.  

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων στο τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτελέσματα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, το σύνολο των κόρνερ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης.

Η ομάδα που θα προκριθεί από κάθε ζευγάρι

Ειδικά στοιχήματα προσφέρονται από το Πάμε Στοίχημα και για την ομάδα που θα προκριθεί από κάθε ζευγάρι του Champions League, του Europa League και του Conference League, καθώς και για τον νικητή των τριών διασυλλογικών διοργανώσεων.  

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν  τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης