«Τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021, 11:31
«Τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη»

Ο Σωτήρης Τσάτσος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό 105.5 στο «Κόκκινο» και αποκάλυψε τόνισε πως τρεις αθλητές στη Θεσσαλονίκη έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας, περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές που βιώνουν χιλιάδες αθλητές των χαμηλότερων κατηγοριών.

Ο 42χρονος μεσοεπιθετικός του ΑΟ Διαβολιτσίου είπε: «Δεν αρκούμαστε στα ψέματα που μας λέει η κυβέρνηση, έχουμε καταθέσει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο και δεν καταλαβαίνουμε γιατί, ενώ άλλες κατηγορίες αγωνίζονται, εμείς δεν αγωνιζόμαστε. Έχουμε δημιουργήσει ένα άτυπο θεσμικό όργανο για να εκπροσωπούμαστε στις διάφορες συζητήσεις. Μετά από 3,5 μήνες υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζούνε στην εξαθλίωση.

»Θα το πω πρώτη φορά τώρα πως είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν είμαστε απλά στα όριά μας, τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού. Από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι σήμερα δεν έχουμε καθόλου έσοδα, έχουμε επανειλημμένα πιέσει να ενταχθούμε στην όποια βοήθεια γιατί είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δεν έχουμε επαγγελματικά συμβόλαια» ανέφερε.

Για τη συγκέντρωση της Παρασκευής είπε: «Θα γίνει μια ειρηνική και ιστορική διαδήλωση στο Σύνταγμα, δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά να βγούμε αθλητές στον δρόμο, είναι ένα σημάδι πως κάτι αρχίζει και αλλάζει για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και για εμάς και για τα νέα παιδιά. Στα σχολεία τα παιδιά δεν κινδυνεύουν αλλά στο γήπεδο 9.000 τετραγωνικών είναι επικίνδυνα;».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021, 12:20