Τρεις παίκτες της πρώτης ομάδας της Φλαμένγκο βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, μαζί με άλλα 35 άτομα που συνδέονται με το σύλλογο, όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Βραζιλίας. Ο σύλλογος από το Ρίο ντε Τζανέιρο πραγματοποίησε 293 τεστ σε παίκτες, στελέχη και τις οικογένειές τους κατά το διάστημα 30 Απριλίου-3 Μαΐου.

«Γι’ αυτούς που βρέθηκαν θετικοί, όλοι από τους οποίους είναι ασυμπτωματικοί, τα μέτρα που θα ληφθούν θα είναι απομόνωση και καραντίνα, καθημερινή παρακολούθηση με ερωτήσεις για τα ζωτικά σημεία και την εξέλιξή τους» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της «Φλα» που προσθέτει ότι οι παίκτες, μέλη της οικογένειας των οποίων βρέθηκαν θετικά, θα πρέπει επίσης να μπουν σε καραντίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Η Φλαμένγκο αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις 14 Μαρτίου, λίγο πριν διακοπεί το τοπικό πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο, λόγω της πανδημίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα απεβίωσε σε ηλικία 68 ετών από τον κορονοϊό ο Ζορζίνιο, ο οποίος ήταν για πολλά χρόνια ο μασέρ της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης