Την τρίτη νίκη στους ισάριθμους αγώνες που έχει δώσει έως τώρα σημείωσε στο πρωτάθλημα Τσεχίας η Βικτόρια Πλζεν. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο β΄ προκριματικό γύρο του Champions League εκμεταλλεύτηκε την έδρα της για κάμψει, δύσκολα πάντως, την αντίσταση της Κάρβινα με 3-2 και να μείνει μόνη πρώτη στην κατάταξη, με τις Σλάβια Πράγας και Οπάβα που ακολουθούν (από 6 βαθμούς) να έχουν πάντως παιχνίδι λιγότερο.

Το σκορ στη «Ντουσάν Αρένα» άνοιξε ο Κρμέντσικ στο 8ο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 52΄ από τα 11 βήματα ο Ρούντιτς. Η ομάδα του Πάβελ Βρμπα δεν πτοήθηκε και με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε στο 3-1, χάρις στα τέρματα των Κρμέντσικ (63΄) και Μπράμπετς (70΄). Το παιχνίδι είχε όμως δρόμο ακόμη, αφού στο 85΄ ο Σασίνκα μείωσε σε 3-2 και μετέτρεψε σε… θρίλερ τα τελευταία λεπτά, όμως οι γηπεδούχοι άντεξαν και κράτησαν τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, είναι χαρακτηριστικό ότι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος έχει δεχθεί γκολ σε όλους τους αγώνες της στο πρωτάθλημα, με το «παθητικό» της να είναι ήδη 4 τέρματα σε τρία παιχνίδια.

Η σύνθεση της Πλζεν: Χρούσκα, Καγιάμπα (65΄ Κόβαρικ), Λιμπέρσκι, Κόπιτς (90΄ Χλούσεκ), Ρέζνικ, Κρμέντσικ (85΄ Χόραβα), Χροσόβσκι, Μπράμπετς, Μίχαλικ, Γιάνοσεκ, Πέρνιτσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης