Τζώρτζογλου: «Δεν φταίει η ΕΠΟ για την ακαταλληλότητα του Παγκρητίου»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 18:20
Τζώρτζογλου: «Δεν φταίει η ΕΠΟ για την ακαταλληλότητα του Παγκρητίου»

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, διατύπωσε -μέσω ανάρτησης στο Facebook- τη δική του άποψη για την απώλεια του τελικού στο UEFA Europa Conference League 2022, που όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί στα Τίρανα.

Πριν απ΄ αυτό η ΕΠΟ είχε αποσύρει την υποψηφιότητα του Παγκρητίου σταδίου, καθώς ήταν ακατάλληλο και οι εργασίες που έπρεπε να γίνουν, ώστε να πληρούνται τα κριτήρια της υποψηφιότητας, δεν ξεκίνησαν ποτέ.

Στην ανάρτησή του, ο παράγοντας αναφέρει ότι το Παγκρήτιο δεν μπορούσε να συγκριθεί με το νεόδμητο «Air Albania Stadium», ενώ μιλά για ολιγωρία, εξαιρώντας την Περιφέρεια Κρήτης και το δήμο Ηρακλείου, όπως και για «αναρμόδιους» που ασχολήθηκαν με το θέμα.

Η ανάρτηση Τζώρτζογλου:

«ΤΕΛΙΚΟΣ του UEFA Europa Conference League Finals 2022 στα Τίρανα και όχι στο Παγκρήτιο Στάδιο… Γιατί;;; Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας… Ας σταματήσουμε να ρίχνουμε ευθύνες εκατέρωθεν… Δεν μας φταίει καμία ΕΠΟ όταν το Παγκρήτιο κάπου έξι χρόνια είναι χωρίς σκέπαστρο και με πολλές άλλες βασικές ελλείψεις…

Δεν μας φταίει καμία ΕΠΟ όταν δεν προχώρησαν στο ελάχιστο τα προαπαιτούμενα που η UEFA ζητούσε και ΗΘΕΛΕ για να μας δώσει στο Ηράκλειο την υψηλού επιπέδου διοργάνωση τον UEFA Europa Conference League Finals 2022–2023. Χάθηκε η διοργάνωση γιατί ολιγωρήσαμε πλην της Περιφέρειας Κρήτης και τον τελευταίο χρόνο του δήμου Ηρακλείου… Το Παγκρήτιο έχασε την ευκαιρία επειδή κάποιοι αναρμόδιοι θέλησαν να γίνουν "αρμόδιοι" επειδή τους "ενοχλούσαν" οι πραγματικά ΑΡΜΟΔΙΟΙ...

Η διοργάνωση χάθηκε γιατί οι γείτονες και "αντίπαλοι" Αλβανοί στην διεκδίκηση λειτούργησαν πιο έξυπνα, πιο ουσιαστικά, χωρίς πολλά επικοινωνιακά τρικ (φωτογραφίες και κάμερες)… Κυρίως όμως μας νίκησαν γιατί το δικό τους ΝΕΟ επιβλητικό, υπέροχο, και υπερσύγχρονο Στάδιο, το "Air Albania Stadium" δεν συγκρίνεται με το προβληματικό Παγκρήτιο που ακόμα και σήμερα παραμένει χωρίς σκέπαστρο… Υπάρχουν κι άλλες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου κάντε κάτι τουλάχιστον να μη χαθούν και αυτές για το Παγκρήτιο».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020, 18:21