Ολοκληρώθηκε πριν λίγο, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο μέρος της τηλεδιάσκεψης που συγκάλεσε η UEFA, με αντικείμενο το μέλλον των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων εν μέσω πανδημίας. Σε αυτό το πρώτο σκέλος, το οποίο ξεκίνησε στις 11 π.μ. (ώρα Ελλάδας) μετείχαν εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων (European Leagues), της Ένωσης Συλλόγων (ECA) και των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών (FIFPro).

Αν και λίγα πράγματα έχουν διαρρεύσει, οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι ζητήθηκε η αναβολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, προκειμένου να εξαντληθούν τα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων, αλλά και των διασυλλογικών διοργανώσεων (Champions League και Europa League).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αγκάθι» αποτελεί η οικονομική ζημία που θα υποστεί η UEFA, αλλά και η δυσκολία εξεύρεσης νέων ημερομηνιών για τη διεξαγωγή του Euro.

Θα ακολουθήσει η τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των 55 ομοσπονδιών-μελών της UEFA και στη συνέχεια θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, όπου θα ληφθούν και οι τελικές αποφάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης