Άγνωστοι έκοψαν τη μύτη αγάλματος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που έχει στηθεί έξω από το γήπεδο της Μάλμε, στη Σουηδία! Αυτή ήταν μια ακόμη ενέργεια βανδαλισμού κατά του αγάλματος, έπειτα από την ανακοίνωση του περασμένου μήνα, σύμφωνα με την οποία ο «Ίμπρα» έχει επενδύσει σε αντίπαλο σύλλογο.

Ο 38χρονος πρώην διεθνής επιθετικός πραγματοποίησε το επαγγελματικό ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάλμε πριν από 20 χρόνια. Ο πάλαι ποτέ αστέρας των Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης, έχοντας ολοκληρώσει τη σεζόν στη Major League Soccer της Αμερικής με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 27 Νοεμβρίου ανακοινώθηκε πως είχε εξαγοράσει το 25% των μετοχών της Χάμαρμπι, η οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση του φετινού σουηδικού πρωταθλήματος. Την ίδια ημέρα, το ύψους 3,5 μέτρων χάλκινο άγαλμα που φιλοτέχνησε ο Πίτερ Λίντε, κατόπιν παραγγελίας της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Σουηδίας, και τα αποκαλυπτήριά του είχαν γίνει στις 9 Οκτωβρίου, είχε βανδαλιστεί ποικιλοτρόπως από αγνώστους: το έβαψαν με σπρέι, του έβαλαν φωτιά ενώ πέρασαν και το καπάκι τουαλέτας στο δεξί του χέρι!

Επίσης, το σπίτι του Ιμπραΐμοβιτς στη Στοκχόλμη είχε γίνει κι αυτό στόχος βανδάλων, με τη λέξη «Ιούδας» να αναγράφεται στην μπροστινή πόρτα της οικίας!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης