Ο Κώστας Μήτρογλου είχε τεθεί εκτός των πλάνων του Αντρέ Βίλας-Μπόας απ’ την εκκίνηση της προετοιμασίας της Μαρσέιγ, ωστόσο από τη στιγμή που δεν βρέθηκε σύλλογος να καλύψει το ύψους 2,5 εκατ. ευρώ συμβόλαιό του, παρέμεινε στο ρόστερ της γαλλικής ομάδας.

Από το κλείσιμο του μεταγραφικού «παραθύρου» στις 5 Οκτωβρίου, ο 32χρονος Έλληνας επιθετικός επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της πρώτης ομάδας, βάσει των κανονισμών της FIFA, όμως ο τεχνικός της Μαρσέιγ, ξεκαθάρισε την Πέμπτη (15/10) σε απόλυτο βαθμό ότι δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Του είχα πει πως δεν τον υπολογίζω. Δεν κατάφερε να βρει ομάδα, έχει συμβόλαιο. Μπήκε και πάλι στο πρόγραμμα της ομάδας μας, αλλά δεν νομίζω πως θα του δώσω ευκαιρία» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού την προσεχή Τετάρτη (21/10) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει του σαββατιάτικου (17/10) αγώνα με τη Μπορντό και πρόσθεσε:

«Το αντιμετώπισα αυτό και την προηγούμενη σεζόν (σ.σ. όταν ο Μήτρογλου δόθηκε δανεικός στην Αϊντχόφεν). Δεν μου αρέσει να το κάνω, αλλά έχω επιλέξει το δυναμικό για την τρέχουσα σεζόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης