Θέμα χρόνου θεωρούν τα διεθνή ΜΜΕ την απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ από την Μονακό. Ο Πορτογάλος προπονητής φέρεται να «μετρά ώρες» στην ομάδα του Πριγκιπάτου και ήδη, μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα αναφέρονται και στα ονόματα των υποψηφίων για να τον διαδεχθούν.

Σύμφωνα με το ESPN, η Μονακό είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον Τιερί Ανρί ως νέο τεχνικό της. Το κάκιστο ξεκίνημα των Μονεγάσκων στην Ligue 1 τους έχει φέρει στην 18η θέση του πρωταθλήματος μετά από 9 αναμετρήσεις. Η ομάδα έχει να νικήσει από την πρεμιέρα της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις και η νέα εντός έδρας ήττα της περασμένης Κυριακής (7/10) από την Ρεν ανέβασε τις διαδοχικές ήττες σε 4, ενώ συνολικά σε 10 αγώνες χωρίς νίκη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ανρί αυτή την περίοδο είναι βοηθός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην Εθνική Βελγίου. Πρόσφατα δέχτηκε κρούση από την Άστον Βίλα, την οποία απέρριψε, ωστόσο, είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόσκληση της ομάδας του Πριγκιπάτου, μετά τις σχετικές συνομιλίες που έχουν γίνει.

Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες για να διευθετηθούν, μεταξύ του Ανρί και της Μονακό, πριν ανακοινωθεί επισήμως. Ο Γάλλος πρώην διεθνής παρακολούθησε την ήττα στο Champions League από την Ατλέτικο Μαδρίτης (1-2), τον περασμένο μήνα και φέρεται να έχει πειστεί να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά και τη συμβουλή του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ντιντιέ Ντεσάν.

Οι άνθρωποι της Μονακό έχουν σκεφτεί άλλες λύσεις για τον πάγκο, όπως τον Ρομπέρ Πιρές, τον τεχνικό της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο και τον πρώην προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης