Στην απουσία του Τσερμάκ εστίασε ο τεχνικός της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Βρμπα, εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, για το β΄ προκριματικό γύρο του Champions League (30/7, 21:30, Novasports 1). Ο Τσέχος τεχνικός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει δύσκολη αποστολή, θεωρεί όμως δεδομένο ότι οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την πρόκριση.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι για τη γηπεδούχο ομάδα να παίζει για το μηδέν πίσω. Το γκολ μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ελπίζω να σκοράρουμε εμείς πρώτοι», ανέφερε στον αρχικό σχολιασμό του ο Βρμπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς ο Τσερμάκ. Θα βάλουμε κάποιον πιο γρήγορο στην θέση του, γιατί η πίεση θα είναι μεγάλη. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα μας λείψει» πρόσθεσε, ενώ αναφερόμενος στον αντίπαλό του υπογράμμισε πως ο «Ολυμπιακός στην επίθεσή του έχει πολλές καλές μονάδες».

Ερωτηθείς αν του είναι δύσκολο να επιλέξει την αμυντική τετράδα, απάντησε: «Τώρα τελευταία έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Είναι πάντα δύσκολο να διαλέξω τους 18. Ο κάθε υγιής παίκτης πρέπει να παίξει. Πάντα είναι δύσκολο, δεν θα σας πω ποιοι θα παίξουν αλλά αυτοί που θα έχω επιλέξει θα τα δώσουν όλα και θα βοηθήσουν για την πρόκριση».

Όσο για το αν το περυσινό 0-3 από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποτελεί «μάθημα»; «Καλύτερα θα αποτελούσαν για εμένα οδηγό παιχνίδια όπως με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Κοπεγχάγη, τη Λάρνακα…» απάντησε, προφανώς θέλοντας να ξεχάσει την ήττα-αποκλεισμό από τους Κροάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χροσόφσκι, από την πλευρά των παικτών, υποστήριξε ότι «το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Υπάρχουν πιθανότητες, αλλά θα πρέπει να σκοράρουμε πρώτοι» ενώ μίλησε και ο Λιμπέρσκι, ο οποίος εστίασε στις καιρικές συνθήκες: «Θα είναι δύσκολα λόγω της υγρασίας και της ζέστης που θα επικρατεί. Αυτός ο καιρός θα είναι πολύ δύσκολος για εμάς. Τουλάχιστον το ματς διεξάγεται στις 21:30, με χαμηλότερη θερμοκρασία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης