«Χάλασαν την γιορτή της πόλης»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013, 18:49
«Χάλασαν την γιορτή της πόλης»
Ο Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει το περιστατικό με την κροτίδα και τον τραυματισμό του Σταμάτη Καρρά, ενώ τονίζει ότι δύο, τρεις οπαδοί χάλασαν τη γιορτή.

Η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, πιστεύοντας ότι εκφράζει όλο το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, εκφράζει την ειλικρινή της λύπη για το περιστατικό που συνέβη στο γήπεδο μας και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά. Παράλληλα εκφράζει και την οργή της για τη δυνατότητα που δόθηκε σε δύο-τρεις θεωρούμενους οπαδούς να χαλάσουν τη γιορτή της πόλης και της ομάδας και να μειώσουν στα μάτια όλης της φίλαθλης Ελλάδας αυτό που με κόπο χτίζουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο καθένας πρέπει να πάρει τις ευθύνες του και οι επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών της ομάδας πρέπει να καταδικάσουν να απομονώσουν και να αποβάλουν από το συλλόγου αυτούς που αμαυρώνουν την έννοια της υποστήριξης και της αγάπης προς τον Παναιτωλικό. Ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση στον άνθρωπο και επαγγελματία Σταμάτη Καρρά. Τέλος η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει ότι θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων φαινομένων».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013, 18:52