Για την προετοιμασία της Καλλονής στην Ιταλία (για ένατη ημέρα) μίλησε ο Γιάννης Μαντζουράκης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός, έπειτα από τα φιλικά με τις Calciochiese και Genova International και το χθεσινό δυνατό τεστ με την Τζένοα, έχει αρχίσει να διαμορφώνει τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Καλλονής τόνισε: «Η προετοιμασία προχωράει καλά. Είναι σκληρή, αλλά δεν έχουμε τραυματισμούς. Οι παίκτες μου προσπαθούν να εφαρμόσουν αυτά που δουλεύουμε σε θέματα αμυντικής και επιθετικής τακτικής. Οι συνθήκες εδώ είναι πολύ καλές».

Αναφορικά με το χθεσινό φιλικό κόντρα στην Τζένοα ο Γιάννης Ματζουράκης δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. «Τα παιδιά έτρεξαν πολύ και πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι παίζαμε με μία τυπική ιταλική ομάδα, σφιχτή, και ότι για εμάς προηγήθηκε ένα 4ωρο κουραστικό ταξίδι μέχρι να φθάσουμε στο γήπεδο» υπογράμμισε ο προπονητής και συμπλήρωσε: «Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε τα στοιχεία που έχουμε δουλέψει μέχρι τώρα. Χθες αγωνίστηκαν 22 ποδοσφαιριστές και είχαμε στην αρχική μας ενδεκάδα τρεις μικρούς».

Το πρόγραμμα των φιλικών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επόμενο φιλικό για την Καλλονή έχει οριστεί για αύριο, στις 18.00, με τη Λιβόρνο στην περιοχή της Folgaria, στο τοπικό γήπεδο La Pineta.

Στο τελευταίο της φιλικό επί ιταλικού εδάφους η Καλλονή θα αντιμετωπίσει την ισχυρή Μπολόνια, στο Δημοτικό Στάδιο του Andalo. Ο φιλικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 17.00. Στην Τουρκία θα βρεθεί η Καλλονή το διάστημα 3-5 Αυγούστου για να αντιμετωπίσει στις 4 του μήνα στις 17.30 σε φιλικό αγώνα την Akhisarspor, ομάδα πρώτης εθνικής (Süper Lig) της Τουρκίας.

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης