Ακόμη ένα πλήγμα δέχθηκε η Βαλένθια, η οποία θα πρέπει να ολοκληρώσει το φετινό ισπανικό πρωτάθλημα χωρίς τον Ροντρίγκο Μορένο. Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στην εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και, παρότι κατάφερε να ολοκληρώσει το παιχνίδι «σφίγγοντας τα δόντια», οι εξετάσεις του φανέρωσαν ζημιά. Ο 29χρονος φορ έχει υποστεί μερική ρήξη έξω συνδέσμου στο δεξί γόνατο και τίθεται νοκ-άουτ για τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές της La Liga.

Με μόλις μία νίκη μετά την επανέναρξη της σεζόν και τρεις ήττες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια, οι «νυχτερίδες» έχουν υποχωρήσει στη δέκατη θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων της επόμενης σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις αρχές της εβδομάδας η διοίκηση απομάκρυνε από τον πάγκο τον Άλμπερτ Θελάδες και όρισε ως υπηρεσιακό τεχνικό για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος τον Βόρο. Είναι ο τρίτος προπονητής της Βαλένθια για φέτος, καθώς λίγο μετά το ξεκίνημα της περιόδου είχε απολυθεί ο Μαρθελίνο, που ήρθε σε ρήξη με τη διοίκηση.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης