Με τη συμμετοχή 1.500 παιδιών ηλικίας 5-11 ετών πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο το χριστουγεννιάτικο «Thess Football Festival», που οργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματός της «Hello Football Friend» για τη διάδοση του αθλήματος και των ιδανικών που πρεσβεύει.

Μέσα σε μια άκρως εορταστική ατμόσφαιρα και με τις αξίες που «ευ αγωνίζεσθαι» να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, οι νεαροί φίλοι του ποδοσφαίρου διασκέδασαν παίζοντας μπάλα στο κεντρικό και στο βοηθητικό γήπεδο, ανάλογα με την ηλικιακή τους ομάδα. Παράλληλα, το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιελάμβανε ψυχαγωγικές δραστηριότητες και φιλανθρωπικές δράσεις με στόχο την στήριξη του συλλόγου «Πνοή Ελπίδας» και συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άνοιγμα του ποδοσφαίρου στην κοινωνία και η οργάνωση εκδηλώσεων Grassroots με τη συμμετοχή αγοριών και κοριτσιών από όλη τη χώρα αποτελούν κορυφαίες επιλογές της Ομοσπονδίας, με απώτερο στόχο την ένταξη των αναπτυξιακών ηλικιών στο άθλημα και τη διατήρησή τους σε αυτό υπό οποιαδήποτε ιδιότητα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης