Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, δίπλα στον Ομοσπονδιακό τεχνικό Τζον Φαν’τ Σιπ, πριν τη φιλική αναμέτρηση με την Κύπρο (11/11, 16:45, COSMOTE SPORT 1 HD), ένα παιχνίδι που χαρακτήρισε ως «πολύ σημαντικό για μας για να βρεθούμε πάλι μέσα στο γήπεδο και να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε». Ο διεθνής μέσος αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με Μολδαβία και Σλοβενία που ακολουθούν στο Nations League για την Εθνική ομάδα τονίζοντας: «Έχει σημασία να είμαστε καλοί αμυντικά, να μη δεχτούμε γκολ και μετά μπροστά να τελειώσουμε τις φάσεις που θα έχουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε».

Αναλυτικά, ο Κάρλος Ζέκα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον φιλικό αγώνα της Εθνικής με την Κύπρο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι εύκολο να δίνεις τρία παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες. Όμως, εδώ στην Εθνική μάς βοηθούν να είμαστε έτοιμοι, οι φυσιοθεραπευτές μας βοηθούν και οι προπονητές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Θα είμαστε έτοιμοι για τα τρία παιχνίδια, όπως και την προηγούμενη φορά».

Όσον αφορά τη χρησιμότητα του φιλικού αγώνα με την Κύπρο, ο Ζέκα εξήγησε: «Είναι πολύ σημαντικό για μας για να βρεθούμε πάλι μέσα στο γήπεδο, να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Να δούμε τις ιδέες του προπονητή, πώς θέλει να παίξει και τι πρέπει να κάνουμε. Θα δει και ο προπονητής αν θέλει να αλλάξει κάτι τακτικά και μπορεί να κάνει δοκιμές σε πράγματα που σκέφτεται».

Ρωτήθηκε για το πώς βοηθούν οι «παλιοί» της Εθνικής ομάδα τα νέα πρόσωπα και απάντησε: «Όλους τους νέους θέλουμε να τους κάνουμε να νιώσουν σαν ένας από εμάς. Τους μιλάμε και τους βοηθάμε σε όλα. Το πιο σημαντικό είναι να νιώθουν καλά μέσα στην ομάδα, γιατί είναι κάτι καινούριο γι’ αυτούς. Είμαστε χαρούμενοι που έρχονται νέα παιδιά στην Εθνική».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος, ο Ζέκα είπε για τα κρίσιμα ματς της Εθνικής με Μολδαβία και Σλοβενία για το Nations League: «Έχει σημασία να είμαστε καλοί αμυντικά, να μη δεχτούμε γκολ και μετά μπροστά να τελειώσουμε τις φάσεις που θα έχουμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Αν κρατήσουμε το μηδέν, θα έχουμε τις φάσεις για να βάλουμε γκολ και θα είναι πιο εύκολο για μας. Έχουμε την ποιότητα να σκοράρουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης