Ζητεί και τα ρέστα ένας από τους κατηγορουμένους για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019, 12:19
Ζητεί και τα ρέστα ένας από τους κατηγορουμένους για τον ξυλοδαρμό του Τζήλου

Μήνυση τόσο κατά του Θανάση Τζήλου όσο και κατά τεσσάρων αστυνομικών της Λάρισας υπέβαλε ο ένας εκ των φερόμενων δραστών της δολοφονικής επίθεσης που είχε γίνει έξω από το σπίτι του διαιτητή στις 19 Δεκεμβρίου του 2018.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας, η μήνυση αφορά σε ψευδή καταμήνυση σε ό,τι έχει να κάνει με τον διεθνή ρέφερι αλλά και σε ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδή καταμήνυση.

Παράλληλα, αφορά σε ψευδορκία και κατάχρηση εξουσίας για τους αστυνομικούς, ενώ, όπως αναφέρει το sport-fm.gr, εγκαλείται και η ιατροδικαστής, για ψευδή βεβαίωση και παράβαση καθήκοντος.

Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκαν να καταθέσουν τόσο ο Τζήλος όσο και οι τέσσερις αστυνομικοί.

Ο φερόμενος ως δράστης είχε παραδοθεί συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), με αποτέλεσμα μετά την απολογία του να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Υπενθυμίζεται πως καταζητείται ένας 46χρονος που συμμετείχε στην επίθεση, ενώ δεν υπήρξε ταυτοποίηση των στοιχείων του τρίτου συνεργού.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019, 12:54