H αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League την Πέμπτη (26/11) για την 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου, Ζόρια Λουχάνσκ, έχει «χτυπηθεί» από τον κορωνοϊό. Με δήλωσή του, ο γενικός διευθυντής της ουκρανικής ομάδας, Στάνισλαβ Ογκάνοφ, ενημέρωσε πως θετικοί στον κορωνοϊό έχουν βρεθεί μέλη του προπονητικού τιμ, του σταφ και πολλοί εκ των βασικών παικτών. Παράλληλα, θετικοί σε COVID-19 βρέθηκαν οκτώ παίκτες της ομάδας κάτω των 19, αλλά και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας κάτω των 21, της Ζόρια.

Όλα τα μέλη του συλλόγου της Ουκρανίας είχαν υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού την περασμένη Δευτέρα (16/11).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως τονίζει ο Στάνισλαβ Ογκάνοφ στην ιστοσελίδα της Ζόρια, υπήρξε επανεξέταση, και αποδείχτηκε πως τα αποτελέσματα ήταν λανθασμένα για τέσσερα μέλη που είχαν βγει θετικά, στα τεστ της περασμένης Τετάρτης (18/11). Οι τέσσερις συγκεκριμένοι βγήκαν δηλαδή αρνητικοί μετά την επανεξέταση.

«Τα υπόλοιπα αποτελέσματα παρέμειναν αμετάβλητα», αναφέρει ο γενικός διευθυντής της Ζόρια και συνεχίζει: «Σήμερα η Ζόρια είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει αγώνες του πρωταθλήματος της Ουκρανίας. Έχουμε αρκετούς παίκτες για να δώσουμε το παιχνίδι. Την ερχόμενη Δευτέρα (23/11) στις 9:00 π.μ. θα κάνουμε άλλο ένα τεστ σε εργαστήριο με πιστοποιητικό της UEFA για τον επερχόμενο αγώνα του Europa League με την ΑΕΚ. Με βάση τα αποτελέσματα των τεστ, θα αποφασίσουμε ποιοι θα πετάξουν στην Αθήνα για το παιχνίδι. Όλοι όσοι βρέθηκαν θετικοί είναι απομονωμένοι και υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης