Πραγματοποιώντας μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε την Κυριακή  με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης, αρχίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το νέο πρωτάθλημα.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 42′ με τον Μπαράλες, ωστόσο σε διάστημα 11 λεπτών ο «Άγιαξ» της Ηπείρου με τέρματα των Τσάβες (59΄), Ίλιτς (67΄) και Τζημόπουλος (70΄), γύρισε τούμπα το παιχνίδι, παίρνοντας έτσι τη νίκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Στο α’ ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, ωστόσο ο Αστέρας ήταν αυτός που σκόραρε. Στο 42′ ο Ρόλε σέντραρε από αριστερά και ο Μπαράλες με κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες και δικαιώθηκαν στο 59′ με σουτ του Τσάβες μέσα από την περιοχή. Πριν περάσει ένα δεκάλεπτο (67′) πέτυχαν την ανατροπή, όταν ο Κοροβέσης γύρισε την μπάλα από αριστερά και ο Ιλιτς την έστειλε στα δίχτυα και τρία λεπτά αργότερα (70′), ανέβασαν τον δείκτη σε 3-1 με κεφαλιά του Τζημόπουλου, ύστερα από σέντρα του Ντάσιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τον Αστέρα, έμεινε και με δέκα παίκτες στο 73′, λόγω αποβολής του Παπαχρήστου με 2η κίτρινη κάρτα κι έτσι η ΠΑΣ κράτησε ως το τέλος με άνεση τη πρώτη του νίκη.

Κίτρινες:
Τζημόπουλος – Παπαχρήστος

Κόκκινες
: 73′ Παπαχρήστος (2η κίτρινη)

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (84′ Χαρίσης), Κοροβέσης, Ιλιτς (79′ Σαπαλίδης), Στρούνα, Τσάβες (77′ Ακόστα), Λίλα.

Αστέρας (Στάικος Βεργέτης):
Θεοδωρόπουλος, Κιτοκό, Ζησόπουλος, Γκοϊάν, Παπαχρήστος, Ουσέρο, Τιέ Μπι (63′ Μουνάφο), Μάσα (75′ Φακούντο Πάρα), Φερνάντες (46′ Κουρμπέλης), Ρόλε, Μπαράλες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης