Με τους τρεις βαθμούς της νίκης «δραπέτευσε» ο Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο από τα Περιβόλια Χανίων, στον εναρκτήριο αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Βεργέτη με τέρμα του Μπαράλες στο 87ο λεπτό επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά και έφτασε τους εννέα βαθμούς στο πρωτάθλημα, αφήνοντας με άδεια τα χέρια τους γηπεδούχους, που στη φάση του γκολ πλήρωσαν το τραγικό λάθος του Μπανανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TO ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Πολύ φτωχό ήταν το θέαμα στα Χανιά, με τον Πλατανιά να είναι ελαφρώς καλύτερος από τους Αρκάδες στο πρώτο μέρος, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να ανοίξει το σκορ.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Χριστόπουλου απείλησε για πρώτη φορά στο 20′, ενώ έφτασε κοντά στο γκολ και πάλι στο 37′ με το πλασέ από εξαιρετική θέση του Τόρες, ωστόσο και στις δύο φάσεις ο Κοσίσκι κατάφερε να υπερασπιστεί την εστία του.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου (45′) οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να κάνουν το 0-1, όταν ο Μάσα βρέθηκε απέναντι από τον Ολιμπά, αλλά αστόχησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη καλή ευκαιρία στην επανάληψη ανήκε στους Αρκάδες, οι οποίοι απείλησαν στο 53’ με τον Μάσα, ο οποίος πάντως είδε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να του στερεί το γκολ.

Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα οι καλές στιγμές να είναι ελάχιστες.

Εντούτοις ο Αστέρας κατάφερε στο τέλος να φύγει νικητής, καθώς ο Μπαράλες, που είχε μπει ως μπήκε ως αλλαγή στο ματς στο 83’, τέσσερα λεπτά αργότερα εκμεταλλευόμενος το λάθος του Μπανανά, νίκησε τον Ολιμπά και διαμόρφωσε το τελικό 1-0 για τους Αρκάδες.

Kίτρινες: Μενδρινός, Γκόμες, Μπανανά – Ουσέρο, Παντελιάδης

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Νέπλιακ, Μαχαμάτ, Τετέ (88′ Φιγκέιρα), Μενδρινός, Τσουράκης, Γκόμες (67′ Μιλούνοβιτς), Τόρες (78′ Ναζλίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης):
Κοσίσκι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Λούι, Μάσα, Τιέ Μπι (72′ Κουρμπέλης), Ουσέρο (66′ Γιαννιώτης), Ρόλε (83′ Μπαράλες), Πάρα, Μουνάφο, Σανκαρέ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης