Την απόκτηση του Μαουρίτισι Καράσκο ανακοίνωσε κι επίσημα τη Δευτέρα η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Ο 26χρονος Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο από την Εστουντιάντες, αποτελεί την 10η μετεγγραφή του συλλόγου στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καράσκο στον Αστέρα, τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια και θα πρέπει να σας πω, ότι πάντα την θεωρούσα ενδιαφέρουσα ομάδα.

Πέρυσι ο Αστέρας έκανε μία πολύ καλή χρονιά, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και εξασφαλίζοντας με την υψηλή βαθμολογική του θέση την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να έρθω σε μία ομάδα που θα αγωνίζεται και σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Πρώτη φορά βγαίνω έξω από τη χώρα μου για να παίξω ποδόσφαιρο και για την Ελλάδα γνωρίζω πώς έχει αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ από την μεριά μου θέλω να δείξω τα προσόντα μου ως ποδοσφαιριστής και να κάνω ότι είναι δυνατό στον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να βάλω πολλά γκολ για να βοηθήσω όσο γίνεται περισσότερο από την πλευρά μου, να πετύχει τους στόχους του ο Αστέρας.

Γνωρίζω πώς από την Εστουντιάντες έχουν έρθει στον Αστέρα αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές όπως οι Μπαστία, Καρντόσο, Βίλτσες που έχουν καλές αναμνήσεις από την ομάδα.

Με τον Καρντόσο μάλιστα μίλησα και μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα.Ο κόσμος θα υποστηρίζει μία ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο στο γήπεδο και θα ευχαριστιέται όμορφο θέαμα».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης