Με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ επικράτησε 3-2 του Αστέρα Τρίπολης στο ματς που έκλεισε την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 3’ με τον Λουίς Φερνάντεθ, ενώ η Ένωση γύρισε το ματς με τα γκολ των Ολιβέιρα (15’) και Λιβάγια (68’). Το 2-2 σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπαράλες στο 73’, όμως στις καθυστερήσεις ο Σιμόες διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Λουίς Φερνάντεθ, μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά ο Ολιβέιρα έφερε το παιχνίδια στα «ίσα» στο 15΄, με το δεύτερο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση πήρε προβάδισμα με τον Λιβάια στο 68΄ και στο 71΄ ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδειξε τα 11 βήματα, μετά το μαρκάρισμα του Μπακάκη στον Μπαράλες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός ισοφαρίζοντας, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιμόες έδωσε στην ΑΕΚ ένα «τρίποντο» που η ομάδα του είχε απόλυτη ανάγκη.

Παράλληλα, ο Κωστένογλου που είναι υπηρεσιακός στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» έκανε το 2/2, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη στην Τραπεζούντα επί της Τραμπζονσπόρ, για τα πλέι οφ του Europa League.

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 2-3 (Novasports 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 3′ Λουίς Φερνάντεθ (Αστέρας), 15′ Ολιβέιρα (ΑΕΚ), 68′ Λιβάγια (ΑΕΚ), 73′ πεν. Μπαράλες (Αστέρας), 90’+2 Σιμόες (ΑΕΚ)

 

 

Κίτρινες κάρτες: Ιγκλέσιας, Σουάρεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μπαράλες – Βράνιες, Σιμόες, Λιβάγια, Μπακάκης

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Σουάρεθ, Αντζούλας, Κυριακόπουλος, Κώτσιρας, Ιγκλέσιας, Βαλιέντε, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μαρκ Φερνάντεθ (64′ Μπαράλες), Λουίς Φερνάντεθ (76′ Καπίγια), Ριέρα (85′ Σίτο). 

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Παουλίνιο, Σιμόες, Γαλανόπουλος (46′ Σιμάο), Βέρντε (81′ Ντέλετιτς), Χουλτ, Ολιβέιρα (45′ Αλμπάνης), Λιβάγια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης