Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν στο γήπεδο του Περιστερίου εξέδωσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, στην οποία κατηγορεί τον διαιτητή Βάτσιο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αθετούμε την πάγια τακτική που έχουμε να μη μιλάμε για διαιτησία καθώς αυτά που έγιναν στον αγώνα στο Περιστέρι δεν γίνεται να μείνουν ασχολίαστα. Λυπούμεθα που για τα έργα και τις πράξεις του Βάτσιου μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θα σταθούμε στα αμέτρητα «έξυπνα» φάουλ με τα οποία έφερνε το ενδιαφέρον στην περιοχή μας. Ούτε καν στις κίτρινες κάρτες (6 στο σύνολο) που με περίσσεια ευκολία μοίραζε στους ποδοσφαιριστές μας.

Θα σταθούμε όμως σε δύο φάσεις που αλλοίωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Στο χτύπημα ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου στο Δημούτσο μέσα στην περιοχή, με το σκορ εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται στο 0-1 και το Βάτσιο να μη δίνει το αδιαμφισβήτητο πέναλτι, καθώς και στο πεντακάθαρο φάουλ που γίνεται από τον σκόρερ του Ατρομήτου πάνω στον Ιγκλέσιας στη φάση της ισοφάρισης.

Στον ΑΣΤΕΡΑ δεν ψάχνουμε άλλοθι για τα λάθη μας. Τα αναγνωρίζουμε και ο καθένας στην ομάδα από το πόστο του παλεύει καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Άλλωστε μόνο έτσι μπορεί μια ομάδα να προχωρήσει μπροστά και να γίνει καλύτερη. Ωστόσο, αυτά τα λάθη δεν θα επιτρέψουμε να αποτελέσουν το άλλοθι του κάθε Βάτσιου που θα βρεθεί ξανά στο δρόμο μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με δέκα ο Ατρόμητος, 2-1 τον Αστέρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης