Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε την Κυριακή η Λαμία, καθώς πέρασε νικηφόρα από το «Θ. Κολοκοτρώνης», επικρατώντας με 1-0 σκορ του Αστέρα Τρίπολης, για την 9η αγωνιστική της Super League.

Με τη δεύτερη νίκη της στο εφετινό πρωτάθλημα η Λαμία έφτασε τους 9 βαθμούς και έπιασε στη βαθμολογία τους Αρκάδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το παιχνίδι κρίθηκε από την φάση του 27ου λεπτού, όταν ο Προβυδάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ταϊρόν βρήκε… αέρα, αλλά η μπάλα βρήκε στο γόνατο του Ρούμπεν Γκαρθία και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιφτσή.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια ν΄ απειλήσουν, ιδιαίτερα στο β΄ μέρος, παρ΄ όλα αυτά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης κι έμειναν στο μηδέν μετά από 4 συνεχόμενα ματς που είχαν σκοράρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχαν μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Σονί στο 72΄, η κεφαλιά του οποίου έφυγε άουτ, ενώ είχε προηγηθεί στο 63΄ η μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων για να «κλειδώσουν» τη νίκη τους, με τον Τσιφτσή να λέει «όχι» στην κεφαλιά του Ταϊρόν.

Κίτρινες: Άλβαρες – Μπεχαράνο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία (46΄ Καρμόνα), Άλβαρες, Ατιένζα (84΄ Ροντρίγκο Γκόμεζ), Καστάνιο, Σανταφέ (68΄ Τιλικα Λεό), Βαλιέντε (46΄ Ιγκλέσιας), Ριέρα, Σίτο, Σονί, Μπενίτο (68΄ Κρεσπί)

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Προβυδάκης, Ορτέγκα, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου (76΄ Τζανδάρης), Ταϊρόν (76΄ Ελευθεριάδης), Καραμάνος (68΄ Σκόνδρας), Αραμπούλι (84΄ Τσούκαλος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης