Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη σε παιχνίδι για την 9η αγωνιστική της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» άνοιξε το σκορ στο 23’ με τον Πέλκα, ωστόσο οι Αρκάδες πήραν τη νίκη με τα γκολ των Μπερτόλιο (49’) και Σανκαρέ (82’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στον αγώνα και κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, μετατρέποντας μάλιστα την υπεροχή του και σε γκολ. Στην πρώτη καλή στιγμή του ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρήκε και το γκολ που έψαχνε, παίρνοντας προβάδισμα.

Στο 23′ ο Ροντρίγκες βρήκε τον Πέλκα στο ύψος του πέναλτι, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να σκοράρει με το στήθος και να σημειώνει το 1-0. Ενδεικτικό του πρώτου μέρους ήταν ότι οι Αρκάδες μέχρι το 45’ δεν αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να διατηρήσει με άνεση ο προβάδισμά του. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ μέτρησε ακόμα μία καλή στιγμή με τον Μακ να αναγκάζει τον Μπαντή σε επένβαση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Αστέρα να σκοράρει και την μορφή του αγώνα να αλλάζει. Στο 49’ ο Μπερτόλιο ταλαιπώρησε την άμυνα του ΠΑΟΚ και με εξαιρετικό τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1, δίνοντας άλλη ψυχολογία στην ομάδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 66’ ο Παπαδόπουλος με προβολή δεν μπόρεσε να πετύχει το δεύτερο γκολ του Αστέρα, το οποίο όμως καταγράφηκε στο 82’. Από το κόρνερ ο Σανκαρέ πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά νίκησε τον Γλύκο, διαμορφώνοντας το τελικό Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-1.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-1 (Novasports 2)

Γκολ: 49′ Μπερτόλιο, 82′ Σανκαρέ – 23’ Πέλκας

Κίτρινες κάρτες: Γιάννου – Βίτορ, Σάμπο

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης:
Μπαντής, Λούι, Γιαννούλης (55′ Παντελιάδης), Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Μπερτόλιο, Λανθαρότε (46′ Αλόκο), Παπαδόπουλος (80′ Μάσα), Γιάννου.

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Βίτορ, Ρικάρντο Κόστα, Τζαβέλλας, Γκολάσα, Τζιόλης, Λέοβατς (64′ Σάμπο), Ροντρίγκεζ, Πέλκας, Ζάιρο (46′ Αθανασιάδης), Μακ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης