Ο Ατρόμητος κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες, καθώς αναδείχθηκε νικητής στη μάχη των «αστεριών» της Super League, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Κόουλμαν επιβλήθηκε με 2-0 σκορ των Αρκάδων την Τετάρτη στο Περιστέρι, για την -εμβόλιμη- 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χατζηισαΐας στο 10′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Κιάρτανσον να κάνει δύο λεπτά αργότερα  το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Περιστερίου έφτασε τους 15 βαθμούς και πλέον είναι στο +5 από το συγκρότημα του Μεταξά, που έχει 10 πόντους μετά από 12 αγωνιστικές.

Ο αγώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος έκανε τρομερή εκκίνηση στο ματς και μόλις στο 10ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν από εκτέλεση φάουλ του Ρομπάιγ, ο Μαυρομμάτης γύρισε με κεφαλιά την μπάλα στον Χατζηισαΐα, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0.

Πριν προλάβει να συνέλθει ο Αστέρας από το γκολ που δέχτηκε, η ομάδα του Κόουλμαν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της: στο 12’ και πάλι από ασίστ του Ρομπάιγ ο Κιάρτανσον νίκησε τον Παπαδόπουλο και έδωσε «αέρα»  δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Με τη ψυχολογία τους να βρίσκεται στα ύψη μετά το γρήγορο 2-0 οι παίκτες του Ατρομήτου έφτασαν μία ανάσα και από ένα τρίποντο γκολ στο 28, όταν το σουτ του Έντερ Γκονζάλες σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου.

Τρία λεπτά αργότερα σημειώθηκε η πρώτη αξιόλογη φάση των φιλοξενούμενων με τον Σίτο, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννιώτη, με τον γκολκίπερ των Περιστεριωτών να αναδεικνύεται νικητής στη μονομαχία τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τον Ατρόμητο να μη δείχνει διάθεση να ρισκάρει.

Έτσι οι γηπεδούχοι, προστατεύοντας τα μετόπισθεν τους, κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους 2-0 πανηγυρίζοντας τη νίκη.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Κουέν (77΄Φριντζόνσον), Γκονζάλες (68΄Οικονομίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (68΄Τζαβίδας), Ροτάριου (77΄Κλωναρίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (46΄Καρμόνα), Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Τασουλής (68΄Άλβαρες), Σίτο, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (68΄Μπερτόγλιο), Κρέσπι, Ριέρα, Μπαράλες (57΄Μπενίτο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης