Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο της Λάρισας και κατέκτησε ακόμη ένα τρίποντο στο πρωτάθλημα της Super League.

Πιο συγκεκριμένα οι Αρκάδες επικράτησαν με 3-1 της Λάρισας στο «Θ. Κολοκοτρώνης» για την 17η αγωνιστική και φτάνοντας τους 26 βαθμούς, έπιασαν τον Πανιώνιο στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Μανιάς που σημείωσε δύο τέρματα (11′, 71′) κι έφτασε τα 7 στο πρωτάθλημα, ενώ σκόραρε και ο Κυριακόπουλος (83′).  Η Λάρισα είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 53΄ με πέναλτι του Ναζλίδη.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε δυνατά στο ματς με στόχο να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα.  Στο 2′ οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ με τον Μαντίντα να τροφοδοτεί τον Ισνάλντο, αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπόζοβιτς.

Πάντως η πίεση των Αρκάδων απέδωσε καρπούς στο 11′. Ο Μπέρτος γύρισε στην μεγάλη περιοχή και ο Μανιάς με πλασέ έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το 6ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης η ΑΕΛ κατάφερε να ισοφαρίσει από την άσπρη βούλα. Ο Ναζλίδης ανέλαβε την εκτέλεση και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 71′ ο Μανιάς έδωσε ξανά προβάδισμα στον Αστέρα, καθώς με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1. Παρά το γκολ οι Αρκάδες συνέχισαν να πιέζουν. και στο 84′ ο Κυριακόπουλος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-1.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ναζλίδης παραλίγο να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά το φάουλ που εκτέλεσε σταμάτησε στο δοκάρι.

Κίτρινες: Κριζμάν

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Ισνάλντο (76′ Ντουντού), Μαντίντα (64′ Κώτσιρας), Μανιάς (82′ Γκόντο)

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Ουάλας, Λαγός, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς (78′ Μλαντένοβιτς), Ναζλίδης, Κριζμάν (82′ Λεοζίνιο)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης