Στο 0-0 έμειναν Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός στην Αρκαδία, σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν στο τέλος με τον Τελάντερ να απομακρύνει το πλασέ του Μάσα.

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία. Ο Αστέρας μπήκε στο γήπεδο με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο δεύτερο μέρος και πίεσε τον Παναθηναϊκό. Για τους Αρκάδες στο 60’ ο Ιγκλέσιας από μακρινή απόσταση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στιλ, ενώ για τον Παναθηναϊκό η πιο καλή ευκαιρία χάθηκε στο 76’, όταν ο Λέτο συνδυάστηκε με τον Βιγιαφάνιες που νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Μπαντή.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας θα μπορούσε να πανηγυρίσει το γκολ, όμως ο Μάσα πλάσαρε από πλάγια θέση και ο Τελάντερ απομάκρυνε προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-0 (Novasports 4)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ:

Κίτρινες κάρτες: Ιγκλέσιας, Γκοϊάν – Μολέδο

Κόκκινες κάρτες:


Αστέρας Τρίπολης:
Μπαντής, Κιτοκό, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (78′ Ιωαννίδης), Δημούτσος, Χαμντανί, Μπερτόλιο (85′ Τσάβες), Φερνάντεζ (62′ Φούντα), Μάσα.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Μολέδο, Νάνο, Λουντ, Ζέκα, Εβαντζελίστα (61′ Λαγός), Βιγιαφάνιες, Πέτριτς (61′ Λέτο), Κλωναρίδης (75′ Μπουμάλ).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης